skip to Main Content
Aktiviti Futsal Di Putrajaya

Aktiviti Futsal Di Putrajaya


Sekali sekala kena lah keluarkan peluh. Kalau asyik menghadap laptop je, alamatnya lama-lama nanti lemak pun makin tepu.

Semalam, KBBA9 mengadakan aktiviti bermain futsal di Putrajaya.

Alhamdulillah, sambutan dari rakan-rakan sangat menggalakkan. Yelah, semua pakat-pakat nak sihatkan badan. Manalah tahu ada trip meredah Taman Negara lagi, stamina pun dah ada.

Gaya Hidup Sihat KBBA9

Gaya hidup sihat, kami benci dadah!

 

p.s: Next time kalau buat aktiviti bermain badminton pulak, ada tak yang nak join?


Admin

Seorang sukarelawan kacak yang memegang tugas sebagai admin.

This Post Has 8 Comments
  1. Kami memerlukan support dari sukarelawan di sekitar Putrajaya & Cyberjaya untuk membantu aktiviti Kelas Putrajaya Prihatin di Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin pada setiap malam Rabu & Khamis jam 8pm-10pm.

    #kelasputrajayaprihatin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top